Top 10 tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming

author
2 minuuts, 0 tweedes Lees

U bent op zoek naar de juiste tegels om te gebruiken voor vloerverwarming. Niet elke tegel is hier namelijk geschikt voor. Sommige laten de warmte niet goed door. Andere tegels zijn niet heel mooi. Soms wil je helemaal geen tegels in huis, maar een houten vloer. Hiervoor is https://onlineparketspecialist.nl/ de juiste plek. In dit artikel worden 10 verschillende tegels uitgelicht die perfect bij de rest van uw interieur kunnen passen. Lees snel verder som welke tegels dit gaat!

1. Ledbury-tegels

Ontworpen met een traditioneel encaustisch patroonontwerp, vormen Ledbury Tiles de perfecte vloer voor elke kamer in huis. Met een raster in het oppervlak om de illusie van meerdere tegels te geven.

2. Klassieke eiken tegels

Met een levensecht houteffect in een duurzaam keramisch formaat, geven Classic Oak Tiles een natuurlijke uitstraling aan uw interieur dankzij het gegroefde, gestructureerde oppervlak met verhoogde knopen.

3. Terrazzo zeshoekige tegels

Met twee populaire trends in één, dienen Terrazzo Hexagon Tiles als een moderne draai aan traditionele terrazzotegels voor een leuke en frisse benadering van tegeldesign.

4. Candour tegels

Candour tegels creëren moeiteloos een natuurlijke uitstraling in elke kamer met hun steeneffect, subtiele matte afwerking en gerectificeerde randen die helpen om een ​​naadloze basis voor uw huis te creëren.

5. Scintilla-tegels

Scintilla-tegels zijn een populaire keuze voor het creëren van opvallende vloeren, en met hun verbluffende sterpatroon en monochrome palet is het niet moeilijk te begrijpen waarom!

6. Soho-tegels met marmereffect

Creëer dit seizoen een glamoureus statement in je huis met deze charmante Soho marmereffect tegels. Ontworpen met een marmer effect in een klein vierkant formaat, kunnen ze samen worden gebruikt om een ​​dambordpatroon te creëren.

7. Form tegels

Form tegels zijn ontworpen met een ontwerp met steeneffect voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor ontstaat een naadloze uitstraling met een lichtreflecterende afwerking om ruimtes te openen.

8. Harran-tegels

Deze Harran-tegels zijn perfect voor het transformeren van elke kamer en hebben een vintage patroon ontwerp in een duurzaam keramisch formaat, voor een charmante uitstraling in uw interieur.

9. Mr Jones Tegels

Creëer een charmante uitstraling in je huis met deze Mr Jones tegels. Ontworpen in een geometrisch patroon in vintage-stijl, hebben ze een subtiele matte afwerking die past bij het tijdperk waaruit ze zijn geïnspireerd.

10. Muniellos-tegels met hout effect

Deze tegels met hout effect van Muniellos hebben alle uitstraling en charme van echt hout. Ze hebben een matte afwerking met 30 verschillende vlakken om het meest realistische effect mogelijk te maken!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X